RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Він на місці: Кім зняв інтригуюче відео з генералом Марченком

У суботу, 13 серпня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім записав інтригуюче відеозвернення разом із генерал-майором Збройних Сил України Дмитром Марченком, у якому він повідомив, що найближчим часом не буде жодних розголошень їхньої спільної роботи до "певних результатів" .

Відповідне відео Кім розмістив на своєму каналі в Telegram.

"Генерал Марченко на місці, у місті-герої Миколаєві. Працює, роботи вистачає всім. Чим займається – говорити не можу і не треба, тому що це шкодить. І в принципі, в інформаційному полі, коментарів найближчим часом не буде до певних результатів. Потім вийдемо на зв'язок", - сказав Кім.

Варто зазначити, що з 25 лютого на початок квітня Дмитро Марченко керував обороною Миколаєва, а 27 липня повернувся до обласного центру. У свою чергу, Віталій Кім повідомляв, що генерал-майор виконуватиме розширені завдання у Миколаївській та Херсонській областях.

Раніше ми писали, що російська армія в ніч на 10 серпня реактивними снарядами РСЗВ "Смерч" обстріляла один із мікрорайонів Миколаєва. За попередньою інформацією, троє людей поранено, серед них 13-річна дівчинка.