RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Раків чекає успіх, а Левів – цікаві зустрічі: прогноз для всіх знаків Зодіаку на свято Маковея

Сьогодні Україна святкуватиме Медовий Спас або свято Маковея. Астрологи відзначають, що це справді особливий день і дають рекомендації всім знакам Зодіаку.

Про це повідомляє Ukr.media.

Овен

Хороший день для проведення ділових переговорів та укладання великих цікавих угод. Ваші перемоги не будуть предметом заздрості, тому що всім зрозуміло, що ви здобули виключно заслужену нагороду. Час підходить для зустрічей із впливовими людьми, представниками держорганів.

Телець

Ця неділя обіцяє Тельцям грандіозні успіхи. Ви дуже привабливі, що неодмінно виявляється корисним і на ділових зустрічах, і при спілкуванні з новими людьми. Яскраво виявляються кращі якості, тому вам не складно привернути до себе увагу, зачарувати цікаву для вас людину.

Близнюки

Ви можете без проблем порозумітися з людьми, йдете на контакт з тими, хто вам симпатичний. У цей день Близнюки можуть досягти великих успіхів при реалізації спільних проектів, вам навіть не потрібно буде приймати відповідальні рішення самостійно. Знайдуться ті, порадам яких можна сміливо вірити.

Рак

Час плідної роботи та перемог. Успіх багато в чому пояснюється тим, що все, чим ви займаєтеся, викликає у вас непідробний щирий інтерес. У цей час Раки легко приймають нестандартні рішення та знаходять нові шляхи. Люди, які раніше скептично ставилися до ваших висновків, тепер готові слідувати за вами.

Лев

Ділова активність Львів дуже висока, ви легко можете здобути гору у напруженій конкурентній боротьбі. Астрологи рекомендують не втрачати віри в себе, якщо на обрії з'являться труднощі і навіть до рутинних справ потрібно підходити з фантазією. Ваші ідеї блискучі, і незабаром обов'язково знайдуться ті, хто готовий допомогти їх реалізації.

Діва

14 серпня поставить перед вами непрості завдання, але Діви проявлять кмітливість і обов'язково впораються з ними. Рекомендується не підганяти своїх союзників, оскільки далеко не всі встигають за швидкістю вашої думки. Можуть знадобитися довгі переговори, але ви зможете переконати опонентів у своїй правоті.

Терези

Емоційний фон у цей час сприятливий, у Терезів чудовий настрій, і навіть у важкі хвилини ви не втрачаєте оптимізму. Легко можете зав'язати корисні знайомства, а ділові переговори пройдуть дуже плідно. Перед вами відкриваються великі горизонти; потрібно лише одне – ні на хвилину не сумніватися у своїх силах.

Скорпіон

Зручний, приємний час для представників цього знаку Зодіаку. Ви легко і невимушено почуваєтеся в будь-якій обстановці, навіть при спілкуванні з найвпливовішими людьми не втрачаєте душевного спокою. Час дуже сприятливий для співбесід, зміни роботи або складання іспитів. Астрологи радять не боятися братися за нові справи, пробувати сили в якійсь раніше не дослідженій сфері. Скорпіони чимало говорять, але все ж таки не розкривають свої таємниці. Це підвищує інтерес представників протилежної статі до вашої особи.

Стрілець

Перша половина неділі добре підійде для великих і важливих справ, другу зірки радять присвятити вирішенню найдрібніших проблем та рутині. Можна покладатися на поради досвідчених людей, ймовірне здобуття важливої інформації. Стрільці навчаються на чужих помилках, а власних не роблять.

Козеріг

Спокійний приємний час, який дозволить зосередитись на справах, які для вас важливі та цікаві. Успіхи представників цього знаку Зодіаку прямо пропорційні докладеним зусиллям, тому навряд чи у вас будуть підстави скаржитися на несправедливість долі. Можливе отримання важливої інформації та допомоги.

Водолій

Водолії своєчасно виявлять наполегливість та завзятість, зможуть захистити інтереси твердо, але водночас тактовно. Крім того, ви зможете не тільки уникнути конфліктів, але й порозумітися з людьми, з ким раніше не ладнали. Ви можете підписувати довгострокові контакти, не виключено, що ви знайдете людей, з якими в майбутньому зможете реалізувати важливі проекти.

Риби

Проблеми, що виникають, Риб аж ніяк не лякають, ви справляєтеся з їх вирішенням, навіть якщо для цього потрібно буде докласти великих зусиль. Вашими найкращими помічниками будуть молоді люди; їхній ентузіазм та оптимізм легко буде передаватися і вам. Ділові відносини можуть перерости в романтичні.

"Апостроф" розповідав про історію цього свята, а також про основні заборони та традиції Дня Медового Спасу.