RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ізраїльський воєнкор про удар ЗСУ під Харковом: дебіли у Кремлі не прорахували ситуацію

У країні-агресорі Росії почалася масова істерія після успішного контрнаступу Збройних Сил України на Харківщині. Російські політики закликають Київ до переговорів, а пропагандисти хочуть проїхати Москвою з українським прапором.

Про це ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер розповів в етері Апостроф TV.

Результативний і швидкий контрнаступ ЗСУ в Харківській області став шоком для росіян. У цій ситуації глава МЗС країни-терориста Росії Сергій Лавров нагадав про необхідність вести переговори, а російська пропагандистка й українофобка Маргарита Сімоньян захотіла проїхатися Москвою з українським прапором у вікні, аргументуючи це "вони сьогодні це заслужили".

Публікація російської пропагандистки у твіттері. Імовірно, це частина маніпулятивної психологічної операції під керівництвом Кремля, однак поки що її цілі невідоміФото: Скріншот

Водночас Україна не збирається вести переговори з Росією до моменту повного виведення російських військ з української території, закріпленої в Конституції.

"Стосовно пропагандистів, то Симоньян як людина недурна (хоча тварюка ще та) повинна розуміти, що хай вона зараз перейде на українську та буде публікувати український гімн чи фото з прапором України, це їй все же не допоможе. Це все через повну розгубленість після Балаклеї, Куп'янська та Ізюму. Хоча ще тиждень тому вони реально вірили, що в Україні вони зможуть досягнути якогось успіху", - сказав Ауслендер.

За словами журналіста, якби Кремль послуговувався здоровим ґлуздом, то йому ще в березні-квітні варто було б завершувати повномасштабне вторгнення в Україну, адже зараз окупаційне військо РФ витрачає мільярдні ресурси для ведення безперспективної війни, що до того ж призводить до міжнародної ізоляції, погіршення стану економіки та зубожіння російського населення.

"Вони просто дебіли, які навіть на пару кроків вперед не можуть прорахувати ситуацію", - резюмував Ауслендер.

Раніше "Апостроф" писав, що президент Зеленський пояснив стратегію Кремля на переговорах з Україною. Він назвав її російським "людожерством".