RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Справжні жмоти: які чотири імені носять найбільш скупі чоловіки

Деякі чоловіки люблять радувати свою половинку і дарувати сюрпризи, незалежно від того, скільки у них коштів. Інші ж рахуватимуть кожну копійку і ніколи не витратять зайвого.

Більшість скупих чоловіків звати Марк, Станіслав, Ігор та Андрій, повідомляє "Апостроф".

Марк

Чоловіки з цим ім'ям не вміють доглядати за дівчатами – вони не знають, як правильно підбирати слова, їхні дії незграбні. Подарунки вони також підбирають специфічні: якщо квіти, то скромніші, адже це зайва трата грошей; якщо прикраса, то простенька, адже це не річ першої необхідності.

Станіслав

Чоловіки з цим ім'ям чудові друзі, сім'янини, добрі працівники. Вони вміють оточити свою половинку турботою та увагою, а от подарунків чи квітів від нього не дочекаєшся – Станіслави вважають, що головне не речі, а вчинки.

Ігор

У пріоритеті цієї молодої людини — власні бажання, мрії, проблеми. Іноді дівчина може подумати, що Ігор просто використовує її як жилет — коли цей чоловік у смутку й тузі, він раптово згадує про супутницю, яка завжди готова підтримати та підбадьорити. А коли в Ігоря все йде гладко, він пропадає на кілька днів, а то й тижнів, і його думки зайняті явно не подарунками для жінки.

Андрій

Не можна назвати Андрія жмотом - він готовий зводити благовірну в кіно, ресторан, заплатити за спільний відпочинок на морі. Але ось на презенти, будь то милі дрібнички чи розкішні речі, витрачатися не стане за жодних обставин.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами мають непростий характер.