RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як зігрітися в холодній квартирі: 5 порад від досвідченої туристки

На тлі новин про можливі складнощі у проходженні найскладнішого опалювального сезону українці активно почали готуватися до зими.

Досвідчена туристка Тетяна Овчаренко поділилася секретами про те, як зігрітися у будинку, якщо опалення буде відключено.

Вона зазначає, що головний ворог взимку – вологість! Чим менше її буде, тим тепліше буде вдома в холодну пору.

Перше, з чим доведеться борорится за відсутністі опалення в квартирі взимку, - це з вологістю. Чим сухіше буде вдома, тим вам буде тепліше.

Читайте також: Як зігрітися, якщо відключили опалення в квартирі: 9 корисних лайфхаків

Туристка розповіла про те, що впоратися з вологістю допоможе силікагель, це ті подушечки, які ми знаходимо у новому взутті. Їх можна залишити в кожній кімнаті, вони витягнуть ненависну вологу.

Пам'ятаєте старі-добрі килими, які любили наші бабусі та зберігали, як головний скарб у будинку? Насправді килими є ідеальними утеплювачами для підлоги та стіни. Потрібно знайти найхолоднішу стіну в будинку та зайнятися її утепленням.

Крім того, досвідчена туристка радить купити туристичні газові пальники з балоном або заздалегідь подбати про кілька балонів газу, до яких можна пізніше можна підключити плиту. На них можна приготувати їжу, розігріти воду та взяти в ліжко кілька пляшок із гарячою водою.

Крім того, потрібно подбати про теплий одяг та взуття, в яких можна ходити по дому. Валянки, уггі, бурки, вовняні шкарпетки, термобілизна.

Раніше "Апостроф" писав, як перевірити вікна у квартирі на продувність.