RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Роблять кар'єру в "чоловічих" сферах: три імені жінок з особливими якостями

Існують три жіночі імені, представниці яких часто славляться високим інтелектом, компетентністю у традиційно нежіночих сферах діяльності. У списку успішних жінок з чоловічими професіями: Марина, Олена, Наталія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Найдобріші та найласкавіші: названі три жінки за знаком Зодіаку, з якими завжди добре

Марина

Хоч Марини доволі привабливі та магнетичні, що дозволяє входити у довіру людей, характер у них бойовий та вольовий. Це штовхає обирати чоловічі професії. Такі жінки матимуть успіх у всіх таких сферах, навіть добре здатні розбиратися в авіаційній та ракетно-космічній техніці. Завдяки сильним рисам характеру - можуть дійти до керівних посад, залишивши позаду чоловіків.

Олена

Такі жінки теж на перший погляд лише чарівні та милі. Однак всередині - сталевий характер та витримка. Вони знають, чого хочуть в житті і завжди досягають поставленої мети. Навіть чоловіки не бувають такі наполегливі, як Олени. Все це теж змушує їх обирати чоловічі професії, тому що більш вигідні та прибуткові. Часто йдуть працювати у сфери інформаційної безпеки та машинобудування.

Наталія

В оточенні таких жінок дуже багато чоловіків, саме це й дозволяє переймати їхні сильні сторони. Наталії теж сильні духом та вольові. Ніколи не здадуться і йтимуть до кінця. Часто йдуть працювати у нафтогазову сферу чи будівництво. Наталії здатні досягати успіху і займають керівні посади. Їм легко заробляти гроші, адже їх любить фортуна.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав жіночі імена, власниці яких часто ходять "наліво".