RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" запустила акцію на честь визволення Херсона: що відомо

На честь звільнення Херсона "Укрзалізниця" запустила квитки на перші поїзди до деокупованих українських міст. Українці вже почали купувати квитки до Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімфорополя, куди вирушать, як тільки над містами замайорять українські прапори.

Про це повідомили на офіційному каналі "Укрзалізниці".

Читайте також: Поїзд до Перемоги: "Укрзалізниця" назвала дату рейсів між Києвом та Кишинівом

Благодійний проект отримав назву "Квитки до перемоги".

"Квиток можна придбати, зберігати як символ віри у ЗСУ та звільнення України від окупантів, а скористатися ним одразу після деокупації. Як тільки рух буде відновлено, залізничники відправлять повідомлення з датою та місцем", - повідомили у компанії.

Зазначається, що рейси здійснюватиме легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

"Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть перераховані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автомобілів, які допоможуть з'єднати міста та селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. Дякуємо нашим партнерам Gres Todorchuk за концепцію проекту!", - поділилися деталями в "Укрзалізниці".

Оформити символічний квиток можна тут.

Раніше ми писали, "Укрзалізниця" з перших днів війни активно допомагала тим, хто цього потребував, а зараз регулярно покращує свої послуги – так, компанія створила єдиний сервіс для пошуку міжнародних рейсів.