RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Противник зазнає великих втрат на Донбасі та Півдні: зведення Генштабу за вечір 3 грудня

На Авдіївському і Бахмутському напрямках ворог продовжує вести наступ та активно застосовує авіацію для підтримки наземних угруповань, завдавши 2 ракетних та 10 авіаційних ударів, а також здійснивши 3 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗС України.

Противник продовжує зазнавати втрат.

Читайте також: ЗСУ "закобзонили" ще понад 500 окупантів: свіжі дані про втрати

Так, 2 грудня в результаті вогневого ураження району зосередження противника у місті Старобільськ Луганської області, втрати ворога склали близько 30 військовослужбовців пораненими та 14 - загиблими.

Протягом 2 грудня, в Мелітопольському та Василівському районах Запорізької області, окупанти втратили понад 270 осіб пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу окупантів.

Також в районі населеного пункту Підгородне Донецької області було збито ворожий літак. Інформація щодо його типу уточнюється.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління, склад боєприпасів та 2 райони зосередження особового складу і ОВТ ворога.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо несе рекордні втрати, зокрема, у місто Токмак Запорізької області росіяни привезли до лікарень понад десять автомобілів із пораненими окупантами та тілами загиблих.