RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Творять пакості і насолоджуються чужими бідами: п'ять "отруйних" знаків Зодіаку

Деякі люди отримують задоволення, спостерігаючи за стражданнями інших людей.

Вчені розповіли, хто може навмисно робити щось для того, щоб іншим жилося несолодко.

Читайте також: Великий виграш та фінансова безпека: що кажуть карти Таро на січень 2023

Стрілець

Це дуже доброзичливі люди, але лише на перший погляд. Насправді ж вони є найсильнішими маніпуляторами, які не втрачатимуть можливості користуватися іншими людьми у своїх цілях. Якщо ви хочете досягти чогось, а на шляху у вас стоїть Стрілець, краще просто обійти його стороною. Крім того, Стрільці люблять, коли люди скаржаться на них. Чим більше звертати увагу на їх дії, тим більше негативу можна отримати у відповідь.

Козеріг

Це найзаздрісніші люди, які до того ж дуже люблять пускати чутки. Ви ніколи будете знати, що саме ця людина пустила про вас жахливу плітку або говорила зле за спиною. Краще не мати у списку своїх ворогів Козерогів. Вони багато працюють заради свого щастя і нікому не дозволять його зруйнувати.

Близнюки

Ці люди вічно отруюють життя тим, хто їх по-справжньому любить. Роблять вони це зовсім не спеціально, але й не намагаються робити щось, щоби змінитися. Коли в них закохуєшся, вони прекрасні, але згодом їм стає нудно. Близнюки знову роблять те, що робили раніше, розтоптуючи кохання. Але найгірше, що вони не опустять свого партнера, продовжуючи грати з його почуттями.

Лев

Це мстиві люди, їх краще не виводити із себе. Вони люблять отруювати життя іншим, якщо ці "навколишні" перейшли їм дорогу. Звичайно, іноді бувають пориви злості через заздрість до чужих успіхів, але в основному все погане, що представники цього знаку Зодіаку роблять іншим людям, відбувається через їхнє честолюбство.

Скорпіон

Вони отруюють життя людям просто так, без жодних причин, причому вони це обожнюють. Коли Скорпіонів виводять на чисту воду, вони не визнають помилок і своєї любові до нанесення психологічної шкоди іншим людям. Скорпіони є невиправними патологічними вампірами, яким просто необхідно дивитися на те, як страждають інші люди.

Раніше "Апостроф" розповідав, які три знаки Зодіаку ризикують посваритися з рідними у січні.