RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Нардепа Юлію Тимошенко помітили на пляжі у Дубаї: відео

На одинадцятий місяць війни в Україні, відпочити душею та тілом у теплих краях вирішив не лише нардеп від "Слуги Народу" Микола Тищенко, а й лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко – на початку Нового року її помітили у Дубаї.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача.

Відомо, що Тимошенко відпочивала 5 січня на території вілли п'ятизіркового готелю "Kempinski" на насипному острові Палм-Джумейра.

Читайте також: Нардеп від "Слуги народу" купив розкішний маєток у центрі Києва під час війни: фото та відео

За кордоном політик намагається вести обережний спосіб життя, уникаючи великого скупчення людей. Так, в автомобіль вона сідає виключно у підземному паркінгу, а не на вулиці. При цьому на пляжі з'являється в той час, коли там мінімум народу.

Втім, журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на початку року, проте помітивши підвищену увагу до себе, політик поспішила залишити пляж. Зазначається, що за п'ять днів після цього, лідер партії "Батьківщина" повернулася до Києва.

За інформацією видання, родина доньки політика переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи.

Раніше ми писали, що Міноборони потрапило у скандал із закупівлею продуктів ЗСУ.