RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Головне – виконати наказ: в Україні вказали на парадокс у діях генералів Путіна

Російським генералам треба демонструвати російському диктатору Путіну, що вони роблять усе, що можливо. Ситуація для них складається таким чином, що їм головне покласти в боях якнайбільше свого особового складу, знищити його.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт Михайло Самусь.

"Хоч би як це парадоксально не звучало, але це російські реалії, вони завжди так воювали. Щоб потім вони могли доповісти, що зробили все, що могли, але втрати становлять стільки тисяч військових, тому це означає, що ми - командування, зробили все що могли, виконуючи ваш наказ. Тобто не відмовилися від виконання наказу, довели до кінця і не змогли до кінця його виконати ", - розповів експерт, додавши, що таке у них постійно відбувається з 24 лютого 2022 року.

Самусь розповів, що така ж тактика була у росіян і раніше.

"Це підхід, який пояснюється російськими реаліями. Там генералу все рівно як буде почуватися особовий склад, головне довести начальству, що все було зроблено для виконання наказу. Накази у них ніколи не скасовуються, вони є залізобетонними, і якщо це Герасимов підписав наказ, що мають окупувати Луганську і Донецьку область, значить це має бути виконано. Тому єдиний шанс для генералів – покласти весь особовий склад і сказати, що в них немає ресурсів для продовження цього наступу", - розповів він.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як російський генерал влаштував стриптиз у Білорусі . Виявилося, що робив це для жінки серця.