RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Скандальна екс-працівниця ДПСУ поїхала з України

Експресофіцерка Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яка втрапила у скандал через свої відверті фото на відпочинку у розкоші, повідомила, що вона покидає Одесу та виїжджає за кордон.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

Читайте також: У мережі з'явилося відео "бурхливої молодості" скандальної співробітниці ДПСУ

"Одеса…місто, яке закохує. Чотири роки тому я приїхала сюди з однією валізою, не знала нікого, нічого, і боялася, що це місто надто велике для мене. Йшов час, я змінювалася, працювала, росла і розвивалася. Вважаю, що досягла багато саме завдяки Одесі. Знайшла крутих вірних друзів, змінилась перш за все духовно, і звичайно зовні, також дійшла до омріяних капітанських зірок і хорошої посади (згодом розповім більше), проте доля вносить свої корективи…", - написала Плантовська.

За її словами, через кардинальні зміни у житті, про які експресофіцерка пообіцяла розповісти згодом, їй доводиться залишати Одесу, втім Україну вона назавжди залишає у своєму серці.

Раніше ми писали, що експресофіцерка Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яку звільнили після "паризького" скандалу, знову продемонструвала розкішне життя в соціальних мережах.

  • Вас може зацікавити:

Танцювала під російські пісні: у мережі спливло ще одне відео зі скандальною Плантовською

Скандальна пресофіцер ДПСУ отримала нову посаду

Плантовську звільнили після "паризького" скандалу: як дівчина відповідає хейтерам