RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Акція "Спіймай баригу" - учасники почали отримувати гроші

Акція "Спіймай баригу" стартувала 1 травня, і організатори заявили про початок грошових виплат.

Йдеться про так звану "попередню" акцію – ексклюзивну передакційну пропозицію, яку організатори озвучували раніше. Тоді вони обіцяли гроші за звичайний ролик – учасник мав зняти відео із "закладником" та передати організаторам "Спіймай баригу".

Дев'ятеро учасників, які першими надіслали відео, вже з грошима. Виплати вони отримали переказом на картки у гривнях. По 500 доларів отримали п'ять осіб, які впоралися із завданням повністю, чотирьом виплатили так звані втішні призи – по 100 доларів за майже вдалу спробу.

Такі міні-проекти в рамках акції "Спіймай баригу" будуть і надалі – заявляють організатори. Кажуть, що головна мета – залучити якнайбільше людей до "полювання" на торговців забороненими препаратами та боротьби з поширенням наркотиків.

Великий старт основної акції прогримів у Києві, Харкові та Одесі. Там організатори чекають на інформацію про торговців, дрібних розповсюджувачів та нарколабораторій і готові платити за результати. На черзі – решта міст України. При цьому уточнюють: про нарколабораторії можна повідомляти вже зараз у будь-якому місті.

Головний меценат проекту Єгор Левченко напередодні повідомив про умови та подробиці основної акції. Що потрібно зробити, щоб отримувати гроші за викриття наркоторговців та які він пропонує розцінки, меценат розповів в інтерв'ю.

Дізнатися про план дій для участі в акції можна на сайті spiymaibarigu.com.ua. Там організатори розмістили "дорожню карту" для тих, хто хоче приєднатися, та закликають не залишатися осторонь – допомогти у боротьбі проти наркоторгівлі.