Матір Саакашвілі розповіла про онучку, яку народила українська дівчина політика

Мати ув'язненого грузинського політика Михайла Саакашвілі, розповіла про онучку, що народила йому українська дівчина, з якою у нього були стосунки - народна депутатка від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

Про це Гіулі Аласанія розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1".

Так, вона підтвердила, що у її сина та української 32-річної дівчини народилася донька, яку назвали Жасмін. Мати політика наголосила, що поки що не бачила онучку.

"Я не бачила дитину. Це дівчинка. Звати Жасмін", – сказала Аласанія та додала, що з мамою дівчинки вона спілкується телефоном.

Читайте також: Нардепка Ясько зізналася, що народила від Саакашвілі: це його українське коріння і продовження

Нагадаємо, про те, що у колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі, та української депутатки Єлизавети Ясько народилася дитина, вона повідомила 1 червня, у День захисту дітей на своїй Facebook-сторінці. Жінка назвала дитину українським корінням та українським продовження її батька.

"Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом", - написала вона, додавши що завжди вірила, що вона та її ровесники є тим поколінням, яке змінить назавжди країну і звільнить її від будь-яких спроб жити в несвободі.

Раніше ми писали, що у Грузії отруєного Саакашвілі доводять до виснаження.

  • Вас може зацікавити:

У мережі показали відео із Саакашвілі з реанімації

Суд у Грузії відмовив Саакашвілі у звільненні: що відомо

"Знаходжуся на межі смерті": Саакашвілі розповів про своє здоров'я