Жорстоко побив підлеглого: на Полтавщині оголосили підозру керівнику ТЦК, фото та відео

В Україні стало відомо про черговий скандал із ТЦК. У Полтавській області підозру отримав начальник районного відділу Територіального центру комплектування та соцпідтримки, який разом з іншими військовими побив до непритомності підлеглого.

Про це інформує Державне бюро розслідувань.

Читайте також: Ще один скандал із ТЦК: на Дніпропетровщині військком "заробив" 350 тисяч доларів, фото та відео

Повідомляється, що керівник районного ТЦК відчував особисту неприязнь до потерпілого, бо той говорив про різні конфлікти в колективі.

"Посадовець взяв із собою головного сержанта та солдата, безпосереднім керівником яких був постраждалий . На двох автомобілях близько опівночі вони під’їхали до будинку потерпілого та викликали його телефоном на розмову. Коли чоловік вийшов із будинку, його оточили та після словесної перепалки почали бити. Більшість ударів прийшли в тулуб і голову. Побиття тривало навіть коли він лежав на землі", - розповіли про ситуацію в ГБР.

Потерпілий знепритомнів, а коли чоловіки поїхали, дістався своєї квартири. Медиків військовому викликали сусіди, а в лікарні йому діагностували численні забиті місця, струс головного мозку, рваний забій голови та надірване вухо.

"Керівник районного ТЦК, а також ще один учасник побиття повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень та загрозу або насильство щодо начальника (ч. 5 ст. 426-1 та ч. 4 ст. 405). Вирішується питання повідомлення про підозру третьому учаснику побиття. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років", - розповіли про можливе покарання у ГБР.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що військком Рівненщини також влип у скандал через побиття свого підлеглого.

  • Вас також може зацікавити:

Затримання колишнього одеського військкома: суд ухвалив рішення

Військкоми – на фронт: що стало останньою краплею для Зеленського

По всій Україні перевіряють роботу військкоматів: куди звертатися у випадок порушень прав