RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Побачити бомбардування уві сні: що це може означати

Якщо вам приснилося бомбардування, то ймовірно ви за щось хвилюєтеся і в підсвідомості зародилося почуття, що незабаром має статися щось нехороше. Проте не варто відкидати постійну тривожність українців через війну та неспокійний сон.

Про це повідомляє "poradum".

Так, варто звернути увагу на деталі сну.Наприклад, якщо у сні літак скидав бомбу, але вона не розірвалася, це може символізувати, що ваші страхи та сумніви в реальному житті є безпідставними та не мають під собою ґрунту. У випадку, коли ви бачили грибоподібну хмару після вибуху, це може сигналізувати про можливі великі проблеми та нещастя в майбутньому.

Читайте також: Як дізнатись, чи маєте ви екстрасенсорні здібності: шість ознак

Також варто пригадати, як саме відбувалися вибухи у сні. Чорний дим може передбачати погані новини в реальному житті, тоді як яскраві вогняні спалахи можуть вказувати на приголомшливий успіх і щасливий поворот подій. Якщо ви змогли розглянути літак, з якого скидали бомби, в деталях, це може підказувати, що ви здатні розпізнати своїх "ворогів" у реальному житті й бути більш обережними у ваших відносинах.

Сни про бомбардування можуть вказувати на раптовість подій в реальному житті. Ці несподіванки можуть мати як позитивний, так і негативний характер, в залежності від контексту та деталей сну.

Якщо бомбардування уві сні сталося зненацька, і снаряди не завдали вам шкоди, то ймовірно негаразди оминуть вас у реальному житті. В такому випадку, сон може вважатися позитивним знаком.

Якщо ви ж керували бомбардуванням у сні, то це може бути індикатором вашої активності і контролю над ситуацією в реальному житті. Це може вказувати на вашу здатність приймати рішення та впливати на події навколо себе.

Раніше ми писали, що говорила Ванга про знаки Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Просто почніть позіхати: психолог назвав чотири вправи, які допоможуть швидше заснути

Більше за інших люблять поспати: астрологи назвали знаки Зодіаку

Церковний календар на жовтень: список свят за новим стилем