RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Нам випав історичний шанс закінчити споконвічну війну, мусимо впоратись - генерал Павлюк у День ЗСУ

Перший заступник міністра оборони України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк привітав військовослужбовців з днем Збройних Сил України.

"Свято сильних, патріотичних, професійних. Свято чоловіків і жінок, які виборюють мир на землі, на морі, у повітрі. Які вдень і вночі дають гідну відсіч агресору, повертаючи спокій у наші міста", — написав Олександр Павлюк у Facebook.

Він заявив, що захищаючи свою незалежність, Україна створила одну з кращих армій світу. Вона стала бронею цивілізованого світу від російського терору.

"Українські воїни довели, що здатні опанувати найсучасніше озброєння, що спроможні розбивати переважаючого ворога, що більше ніхто і ніколи не зазіхне на нашу землю безкарно", — йдеться у привітанні.

Свобода України оплачена кров'ю кращих її синів і дочок. Олександр Павлюк висловив співчуття рідним усіх полеглих героїв.

"Нам випав історичний шанс закінчити споконвічну війну. Мусимо впоратись заради пам’яті усіх полеглих за Українську Державу, заради майбутніх поколінь. Вдячність, шана і слава захисникам і захисницям України. Доземний уклін їхнім родинам", — написав генерал.

Він побажав воїнам міцного здоров'я, вдачі і перемоги.