RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Не маємо права зупинятись: БФ "Вогонь запеклих не пече" оголосив про збір для мешканців Донеччини

За час свого існування команда Благодійного фонду "Вогонь запеклих не пече" встигла тонами доправити різноманітні види гуманітарки на деокуповані території і в прифронтові ОТГ.

Наразі у фонді переймаються планами на поточний рік:у 2024 в пріоритеті гуманітарне спрямування і його масштабування. На порядку денному фонду розширення співпраці з кількома іноземними благодійними організаціями, досягнуто попередню домовленість щодо партнерства з одним із українських видавництв.

"Завдяки поєднанню зусиль, акумулюванню матеріальних і фінансових можливостей як приватних, так і юридичних осіб ми швидше зможемо вийти на бажаний результат і охопити опікою максимальну кількість людей, які її потребують", - вважають в БФ "ВЗНП".

За словами представниці фонду Олени Мілош, зробити такий акцент вимагає аналіз практики діяльності і сучасна ситуація у зборі донатів. Лише в такий спосіб можливо надати вчасну і дієву гуманітарну допомогу, горизонти якої потребують розширенння. Адже нові звернення надходять з різних куточків України. Одне із нещодавніх — з Донеччини, представник Миколаївської МВА вказав, що гуманітарної допомоги потребують мешканці Миколаївської територіальної громади Донецької обл., що проживають у прифронтовій зоні, де найбільш гостро стоїть проблема засобів гігієни. Керівництво БФ "ВЗНП" вирішило надати пріоритет цій громаді, де мешкає понад 600 осіб з числа вразливих верств населення, зокрема - з інвалідністю. Цю категорію буде забезпечено в першу чергу. Щоб скомплектувати 613 гігієнічних наборів, БФ "ВЗНП" оголосив збір коштів, ціль: 700 тис грн. На цей час зібрано 212 тисяч.

Реквізити збору: ПриватБанк, МФО банку - 305299, рахунок отримувача - UA193052990000026001035022260,РНОКПП отримувача – 45300137, призначення платежу - благодійний внесок.

Наприкінці минулого року БФ "ВЗНП" надав суттєву гуманітарну допомогу 233 мешканцям територіальної громади Херсонської області. Найбільш вразливі категорії населення, які залишилися жити поблизу зони активних бойових дій, отримали набори засобів гігієни, місцеві школярі використовують 32 сучасних планшети, що дозволяють їм проходити навчання онлайн.

Фото - одна з гуманітарних акцій Фонду на Херсонщині, 2023, Володимир Сорока