RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

На вас чекають хаотичні та напружені події: гороскоп за картами Таро 1 березня

Більшість знаків Зодіаку 1 березня очікують досить хаотичні та напружені події.

Такий прогноз, як пише ресурс slovofraza, дають на сьогодні карти Таро.

Читайте: Точно розрахують своє життя: знаки Зодіаку, які переживуть зміни у березні 2024 року

ОВЕН – Пустельник

Карта відображає прагнення добровільно ізолюватися від суспільства для внутрішньої рефлексії та самопізнання. Цей час для самоаналізу. Рекомендується ігнорувати критику та провокації, зосередившись на ізоляції.

ТЕЛЕЦЬ – Місяць

Карта "Місяць" передбачає успіх, попри можливі тривоги. Радять не панікувати заздалегідь, а використати удачу, рухаючись до цілей.

БЛИЗНЮКИ – Лицар жезлів

Карта "Лицар жезлів" віщує бурхливий день, коли пристрасті можуть спалахнути. Не варто будувати довгострокові плани, але важливо дати вихід емоціям.

РАК - Паж кубків

Карта є символом навчання, нових знань і досвіду. Рекомендується залишатися гнучкими та відкритими для нових перспектив, уникаючи поспішних висновків.

ЛЕВ – Дев'ятка Денаріїв

Карта обіцяє фінансовий успіх, покращення ситуації та сприятливі обставини. Однак успіх може відчуватися як одиночне досягнення, без можливості поділитися радістю з будь-ким.

ДІВА – Трійка мечів

Карта може символізувати тривогу, страх і глибокий смуток. День може бути складним, особливо в емоційному плані, можливо, будуть потрібні неприємні, але важливі рішення.

ТЕРЕЗИ – Двійка мечів

У цій карті описуються сумніви та коливання, які можуть виникнути у житті, а також необхідність приймати рішення, враховуючи не лише логіку, а й інтуїцію із серцем. Гороскоп радить не повністю покладатися на свій інтелект і не намагатися аналізувати все лише з погляду розуму. Важливо також залишити свої потаємні мрії мріями, не намагаючись зробити їх реальністю.

СКОРПІОН – Верховна жриця

У карті маються на увазі підсвідомі сили, такі як інтуїція та передчуття, які можуть надати впевненості, не заснованої на логічних доводах. Гороскоп радить бути терплячими та впевненими в собі. Важливо навчитися чекати відповідного моменту для активних дій і стримуватися тоді, коли це необхідно, щоб зрештою отримати заслужену винагороду.

СТРІЛЕЦЬ – Вежа

У карті описується завершення важливого етапу життя, що може викликати почуття втрати і невизначеності. Однак важливо пам'ятати, що кожен кінець є початком чогось нового, і головне – правильно сприйняти те, що відбувається, і зробити осмислені висновки, щоб життя могло розкриватися в нових сферах.

КОЗЕРІГ – Світ

Карта символізує успіх, досягнення цілей та сприятливу послідовність подій. Для представників знака гороскоп віщує відкриття нових можливостей, де їх знання та вміння можуть бути потрібні. Також можливі нові знайомства та захоплюючі поїздки. Поява карти "Світ" також може свідчити про те, що людина знаходиться у потрібному місці у потрібний час.

ВОДОЛІЙ – Дев'ятка жезлів

Карта має подвійне значення. З одного боку, вона вказує на благополуччя та досягнення цілей у матеріальній сфері життя, з іншого боку, людина може постійно шукати каверзи. Це може призвести до проблем, яких можна було б уникнути.

РИБИ – Туз мечів

Карта символізує рішучість та здатність приймати важливі життєві рішення. Людина може дійти ключового висновку і ухвалити сміливе рішення, засноване на силі, волі та розумі. У цей день можливе досягнення нових вершин, недоступних раніше. Важливо не дозволяти страху заважати діяти.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, представники яких до глибокої старості залишаються дітьми.

  • Читайте також:

Гороскоп мрій: які ваші заповітні бажання здійсняться у 2024 році

Почалася "біла смуга": п'яти знакам Зодіаку пощастить у коханні до 20 березня

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються