RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україну чекають дощі зі снігом і нове потепління

Після весняного тепла, що вже встигло прогріти Україну, на певний час повернуться дощі з мокрим снігом та холод – прохолодну погоду та дощі варто очікувати 5-7 квітня, натомість новий тиждень розпочнеться теплом та без опадів.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

Читайте також: Справжня весна не за горами? Чим здивує погода до кінця квітня

5 квітня

У західних областях, а також в Одеській, Вінницькій, та Житомирській областях пройдуть незначні опади, у Карпатах та на Закарпатті очікується помірний дощ. На іншій частині території країни опадів не передбачається. Вітри будуть дути з південно-західного напрямку зі швидкістю 5-10 м/с.

Денна температура складе від 11° до 16° тепла, на Закарпатті та в південних регіонах - від 15° до 20°. У високогір'ї Карпат очікується дощ з мокрим снігом, де температура протягом дня буде коливатися від 2° до 7° градусів тепла.

У Києві та області 5 квітня температура вдень досягне 13-15°.

6 квітня

На 6 квітня у більшості регіонів України прогнозуються короткочасні дощі, в деяких місцях можливі грози. В ніч з 5 на 6 квітня опади не очікуються по всій країні, за винятком західних та південних регіонів.

Вітер залишиться південно-західним, але з часом зміниться на північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі буде варіюватися від 4° до 9° градусів тепла, на сході країни - від 1° до 6° тепла вночі.

Вдень температура підніметься до 17-19° градусів та зберігатиметься на цьому рівні протягом дня. Помірне тепло можна очікувати по всій території України.

7 квітня

У неділю, 7 квітня, опади вже перейдуть на центральну, південну та східну частину України. Опади будуть короткочасними, проте можуть розпочатись як вдень, так і вночі. Дощу не буде лише на заході країни, там варто очікувати помірну хмарність з проясненнями.

Вночі температура сягне 6-10° тепла, а вдень показники зростуть до середніх 15-18° тепла.

8 квітня

На 8 квітня по всій Україні прогноз погоди не передбачає опадів. Температурні показники вночі обіцяють сягнути 9-13° тепла, натомість вдень повітря прогріється до 19-22° тепла.

9 квітня

У вівторок, 9 квітня, погода також має бути сухою та сонячною з частковою хмарністю. Опади на цей день не передбачаються. Вітер матиме різні напрямки, проте загальна швидкість не перевищуватиме 3-8 м/с.

Температурні показники вночі сягнуть від 7° до 12° тепла, проте вже вдень повітря прогріється до 19-22° тепла, обіцяючи провести вівторок із весняним теплом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Україну на один день повернеться зимовий холод.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві зафіксували рекордну швидкість вітру за 80 років спостереження

До України йдуть невеликі дощі та морози: карти погоди

Піщана буря із Африки повертається: коли негода накриє Україну