RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Для продовження субсидій жителі ТОТ повинні звернутися до ПФУ

Мешканці тимчасово окупованих територій для продовження отримання субсидій і пільг повинні звернутися до органів Пенсійного фонду України.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

держувачам житлових субсидії та пільг, які станом на 24 лютого 2022 року проживали або проживають на тимчасово окупованих територіях або територіях активних бойових дій та з початку повномасштабної агресії не звертались за перепризначенням субсидії або пільги, – для продовження отримання виплат з 1 липня 2024 року потрібно звернутись до органу Пенсійного фонду України із відповідною заявою та документами", - йдеться у повідомленні.

Звернутися до органу Фонду можна в один із способів, зокрема, через сервісні центри ПФУ, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, центри надання адміністративних послуг.

Окрім того - поштовим відправленням на адресу органу Фонду або в режимі онлайн - через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, мобільний застосунок "Пенсійний фонд" або через портал "Дія".

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи мають до 1 липня звернутись до Пенсійного фонду для оновлення житлової субсидії. Інакше їх нарахування буде припинено.