RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Безуглу внесли до бази «Миротворця»

Скандальну народну депутатку Мар’яну Безуглу внесли до бази центру "Миротворець".

Інформація про це вказана на сайті "Миротворець".

Дані засвідчують, що її діяльність, яка була спрямована проти керівництва ЗСУ, має ознаки спланованої на користь російського агресора та невстановленої групи осіб інформаційної компанії.

На сайті зауважують, що нардепка потрапила до списку через те, що свідомо дискредитувала органи державної влади та управління України.

До списку звинувачень в бік нардепки віднесли:

  • Усвідомлені публічні дії, спрямовані на дискредитацію органів державної влади та управління України;
  • Усвідомлені дії, спрямовані на дискредитацію та деморалізацію Збройних сил України;
  • Перешкоджання законній діяльності Збройних сил України;
  • Усвідомлені дії, спрямовані на розкол громадянського суспільства в Україні;
  • Свідоме поширення інформації, що містить державну таємницю та використовується Росією для досягнення стратегічних цілей під час планування і ведення бойових дій проти України та для проведення інформаційно-психологічних спецоперацій.

В повідомленні додають, що цілеспрямована та системна діяльність Мар'яни Безуглої проти керівництва ЗСУ в період з 2022 по 2024 р.р. "має явні ознаки спланованої в інтересах російського агресора та невстановленої групи осіб інформаційної компанії, метою якої є дискредитація вищого командного складу Збройних сил України, деморалізація особового складу ЗСУ, зниження рівня довіри громадян України до своїх Збройних Сил".

З огляду на це додають, що Безугла з групою невстановлених осіб, щоб досягнути своїх цілей, свідомо вводила в оману громадян України та міжнародну спільноту через соціальні мережі – публікувала інформацію щодо діяльності ЗСУ та їхнього керівництва викривленою з явним маніпулятивним характером.

Нагадаємо, вчора, а саме 15 липня, "Апостроф" писав, що комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення та відкликав скандальну нардепку Мар’яну Безуглу з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю. Натомість вона досі залишається заступницею голови Комітету, членом комітету та народним депутатом України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: