RU  UA  EN

Пʼятниця, 6 вересня
  • НБУ:USD 40.77
  • НБУ:EUR 44.95
НБУ:USD  40.77
Суспільство

Новини

5 вересня

Всі новини

З'ясувався цікавий факт про підозрюваного у вбивстві Фаріон

Ймовірного підозрюваного у вбивстві української мовознавиці та екснародної депутатки Ірини Фаріон сусіди загиблої помітили за кілька тижнів до трагедії. Про дивного молодика, який цілими днями спостерігав за під'їздом політика, в правоохоронні органи не сповістили.

Про це розповіла журналістка телеканалу "Настоящее время" Єлизавета Сурначова в соцмережі Facebook.

Вона зазначила, що з'їздила на місце вбивства Фаріон та привезла звідти "найукраїнськішу історію у світі".

Журналістка описала місце події: подвір'я невисоких панелек у спальному районі недалеко від центру. Там проживає людей чимало, очевидно, що у дворі всі один одного в обличчя приблизно знають і незнайомих людей теж фіксують, припустила вона.

Так, кілька бабусь і дідусів з нижніх поверхів розповіли журналістам, що останніми тижнями мало не щодня у двір приходив один і той же хлопець. Він сідав на ту ж лавку недалеко від під'їзду Ірини Фаріон і пильно дивився в той бік.

"На голові у нього була широка панама та гірськолижні окуляри (або туристичні, загалом "оттакі", показує мешканка другого поверху). Імовірно, саме ця людина вчора і застрелила політика", - повідомила вона.

При цьому журналістка зауважила, що реакція сусідів на підозрілого незнайомця, який щодня пильнує під'їзд, де проживає політик Фаріон, здивувала.

"Як ви думаєте, що (за їхніми словами) зробили співчутливі бабусі та дідусі, помітивши пару тижнів тому незнайомого молодика, який днями безперервно сидить на одній і тій же лавці в панамі та гірськолижних окулярах і дивиться у бік одного й того ж під'їзду? Запитали, чи не голодний він і не хоче чогось поїсти", - написала Єлизавета Сурначова.

Нагадаємо, раніше у мережі опублікували фото ймовірного вбивці політика Ірини Фаріон.