RU  UA  EN

Субота, 7 вересня
  • НБУ:USD 40.70
  • НБУ:EUR 44.95
НБУ:USD  40.70
Суспільство

Новини

7 вересня

Всі новини

У РНБО висміяли підтримку Трампа з боку топового російського пропагандиста

Керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України Андрій Коваленко висміяв підтримку російських пропагандистів кандидата на президентських виборах в США від Республіканської партії Дональда Трампа, наголосивши, що хороших варіантів для РФ немає.

Свою думку Андрій Коваленко висловив у Telegram-каналі.

Він показав скрін нещодавньої публікації, яку в своєму Telegram опублікував пропагандистський рупор Кремля – той показав фотографію на тлі напису "Трамп" та написав "Думайте".

З цього приводу в РНБО написали про "неймовірні фідбеки з 2016 року", проте з деякою різницею:

"А, ще неймовірні фідбеки з 2016 року демонструє російська пропаганда. Одна є різниця тільки. В 2016 вони справді вірили, що Трамп їм може бути вигідний, але потім відгрібали протягом його президентства, і зараз розуміють, що він їм не дуже вигідний".

Тому, за словами Коваленка, російські пропагандисти "... активно допомагають конструювати міф про його "проросійськість"".

Натомість Андрій Коваленко робить наступні висновки: "У той же час, для рф немає вигідних результатів виборів у США - вони всі для них погані".


Нагадаємо, раніше "Апостроф" вже повідомляв, що на тлі виходу президента США Джо Байдена з президентських перегонів в РНБО зауважили, що будь-який результат на виборах в США буде поразкою для росіян, зауважуючи, що хороших варіантів для РФ немає.