RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Покажіть це Кара-Мурзі і Яшину: журналістка підказала ідею тим, хто працює на російську аудиторію

Українська журналістка Ніна Кур'ята висловилась щодо заяв звільнених російських опозиціонерів, давши пораду тим медіа, які працюють на російську аудіторію.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Як колишня редакторка ВВС Україна і дійсна медіаконсультантка, дарую ідею всім "ліберальним і незалежним" медіа, які працюють на російську аудиторію: від Російської служби ВВС і Настоящєго врємєні до Дождя, Мєдузи і Нєзавісімой газєти.

Підіть на вулиці російських міст і запитайте у глубінного народа від Гатчини до Владівостока (а також Саранска, Дна, Олєнєгорска тощо), що вони думають про Кара-Мурзу, Яшина і Півоварова. Хто вони такі? Чи правильно зробили, що їх випустили? Чи сильно рускій народ страждає від Путіна? Що взагалі думає про нього? Що треба робити з війною в Україні?", - написала Кур'ята.

"А потім 2-га серія: коли змонтуєте і опублікуєте - покажіть це Кара-Мурзі і Яшину. І запишіть їхні емоці і реакцію. Мені правда було б дуже цікаво глянуть. Тому дарую ідею, як казала Сова з мультика про Вінні-Пуха, "Бєзвозмєздно, то єсть даром". І субтитри англійською накласти не забудьте, ага", - додала журналістка.

Як повідомляв "Апостроф", звільнені в результаті обміну між країнами Заходу та РФ росіяни Андрій Пивоваров та Володимир Кара-Мурза закликали до зняття санкцій проти "простих росіян". Крім цього, російський опозиціонер Ілля Яшин висловив бажання повернутися до РФ.