RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

"Відгукувався зневажливо": Джемілєв розповів про свою розмову з Путіним щодо Януковича

Російський диктатор Володимир Путін не розглядає колишнього президента-втікача Віктора Януковича як претендента на маріонеткового главу української держави чи "смотрящого" у Криму.

Про це "Апострофу" розповів політичний та громадський діяч України, Герой України Мустафа Джемілєв.

Так він прокоментував версію, що Путін нібито зберігає Януковича, називаючи легітимним, щоб призначити правити у Криму над окупованими територіями.

"Наскільки я пам'ятаю, під час моєї телефонної розмови з Путіним 12 березня 2014 року, він досить зневажливо відгукувався про Януковича, а лише говорив у тому сенсі, що він хоч і йолоп, але його повалили незаконно", - повідомив політик.

На його переконання, окрім Януковича, у Росії зібралася достатня кількість його слуг з України, однак і їм диктатор не довіряє.

"Не думаю, що він планує його бачити маріонетковим президентом України або "смотрящим" у Криму - на ці посади у нього в Москві вже досить великий вибір холуїв з України. Втім, і їм Путін не дуже довіряє, а вважає за краще призначати на посади переважно людей із самої Росії", - наголосив Джемілєв.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Інтерв'ю з Джемілєвим про силове визволення Криму, загиблих у лавах російської армії кримських татарах і розмову з Путіним про Януковича