RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

17 вересня

16 вересня

Всі новини

Погода підготувала киянам на День Прапора та День Незалежності «чудовий подарунок»

На День Прапора, 23 серпня, та День Незалежності України, 24 серпня, погода готує українцям "чудовий подарунок", проте не для всіх регіонів. Спека затримається на півдні, сході та в більшості центральних областей.

Про це пише синоптикиня Наталка Діденко.

Вона попередила, що на День Прапора, 23 серпня, в Україні не дощитиме, проте ввечері на Донеччині можуть спостерігатись опади:

"Лише аж ввечері на Донеччині звідкись візьметься локальний дощ з грозою (внутрішньомасовий)".

На півдні, сході та в більшості центральних областей втримається сильна спека, вдень температура сягатиме до +30-35 градусів. На заході, півночі, на Вінниччині, значній частині Черкащини та Полтавщини можна буде, як прогнозує Діденко, "перепочити від спеки". Там температура сягне +24-29 градусів.

Для столиці на 23 та 24 серпня прогнозують "чудовий подарунок": "... саме цими днями у столиці спека послабне до: завтра +27 градусів та ще й з вітерцем, 24-го серпня +29 градусів".

Проте з неділі спека знову повернеться та протримається, за прогнозом синоптикині, до 1-2 вересня: "Дихнути легше можна буде 1-2 вересня, температура повітря знизиться до комфортної".

Нагадаємо, раніше Діденко прогнозувала, що на Київщині, західних областях, Житомирщині та Вінниччині 22, 23 та 24 серпня очікується послаблення спеки: температура повітря знизиться до +25+29.