RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

19 вересня

18 вересня

17 вересня

16 вересня

Всі новини

Сирський назвав переговори з Росією смертельно небезпечними

У 10-ті роковини трагічних боїв за Іловайськ головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський написав, наскільки небезпечними є переговори з терористами та вбивцями.

На цьому Сирський наголосив у своєму повідомленні на Facebook.

"Сьогодні, 10-та річниця кровопролитних боїв за Іловайськ. День, коли ми згадуємо всіх захисників і захисниць України полеглих у війні з росією. Іловайськ – це не лише трагічна подія в історії України, а й сторінка української незламності, це чин і подвиг українських військових. Пам’ятаймо, що попри втрати та обман ворога, наші воїни не здалися, а продовжили прорив із пастки та боротьбу", - написав Сирський.

Він наголосив, що переговори з терористами та вбивцями є смертельно небезпечною справою:

"Цей день завжди нагадуватиме нам про підступність та віроломність російського агресора, про те, що будь-які переговори із терористами та вбивцями є смертельно небезпечною справою, і що довіряти їм не можна".

Наостанок головнокомандувач написав слова подяки батькам українських героїв:

"Дякую українським матерям та батькам за їхніх дітей, які віддали свої життя за незалежність України, свободу всього українського народу. Ваші діти - справжні герої, їхній подвиг не марний і закарбований в пам’яті нашого народу навічно. Вічна пам’ять і слава українським захисникам і захисницям полеглим у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!".

"Апостроф" також раніше писав, що у четвер, 29 серпня, на території Лісового кладовища відкрили Меморіальний монумент загиблим киянам.