RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

В Третій штурмовій бригаді розповіли, як себе на фронті проявляють колишні увʼязнені

У Третій окремій штурмовій бригаді (3-й ОШБр) вважають, що можливість увʼязненим захищати свою країну було "досить вдалим рішенням" з огляду на їхню вмотивованість працювати та вчитись.

Про це розповів заступник командира бригади Максим Жорін у Telegram.

За словами всіх командирів, у підрозділах яких є колишні ув'язнені, це дуже вмотивований та заряджений особовий склад:

"Можемо говорити про те, як проявляють себе колишні увʼязнені, що потрапили до нашої бригади. За словами всіх наших командирів, у підрозділах яких є такі бійці, це дуже вмотивований та заряджений особовий склад".

Бійці, як пише Жорін, вже виконують бойові завдання в складі Третьої штурмової: "... в тому числі брали участь в наступальних діях на Харківщині. В більшості проявили себе достойно…".

Також заступник командира бригади відзначає їхню готовність працювати та вчитись: "... крім того - вони готові працювати та навчатись".

"Не можу відповісти про ситуацію в інших підрозділах, проте по нашому досвіду - дати можливість увʼязненим захищати свою країну було досить вдалим рішенням", - підсумовує Максим Жорін.

Крім того, раніше "Апостроф" писав, як видання "The Economist", посилаючись на майора, дізналося, що серед українських військовослужбовців в операції в Курській області РФ брали участь колишні ув’язнені.