RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Прикордонники показали збитий в небі над Сумщиною "Shahed", що не здетонував після падіння

Прикордонники опублікували фото ударного безпілотника "Shahed", який вдалося збити в небі над Сумщиною та який не здетонував після падіння.

Відповідні фото показали на офіційному сайті ДПСУ.

В повідомленні зауважують, що під час чергової атаки України дронами "Shahed", прикордонники вночі 15 вересня збили один з ворожих безпілотників:

"Учора, під час чергової атаки України дронами, на Сумщині прикордонники збили ворожий ударний безпілотник типу «Шахед». На одному з напрямків державного кордону прикордонний наряд зафіксував політ баражуючого боєприпасу типу «Шахед». Охоронці кордону відкрили вогонь з усієї наявної стрілецької зброї, в результаті чого БПЛА було збито".

Вже вранці під час пошуку вдалося виявити БпЛА, який не вибухнув після падіння:

" Згодом, з настанням світлої пори доби, за результатами пошуку виявлено БПЛА типу «Шахед», який не здетонував під час падіння".

На фотографіях можна побачити дійсний розмір російського ударного безпілотника, якими противник регулярно атакує Україну.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що в ніч на 16 вересня Росія здійснила восьму повітряну атаку на Київ з початку місяця. Цієї ночі противник випустив безпілотники по столиці з різних напрямків і різними групами. Силам ППО вдалося ліквідувати майже два десятки БпЛА ворога.