RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Напад на дружину Турчинова: у Авакова показали фото цікавої знахідки

У людини, яка скоїла напад на дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова, виявили два ножа та російські рублі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Києві, публікуючи відповідні фото і відео.

"Близько 16 години невідомий чоловік зайшов до приміщення вузу з ножем і накинувся на співробітницю. У цей момент з'явилася охорона закладу, яка і затримала нападника. Поліція прибула через кілька хвилин. Зараз зі зловмисником працюють слідчі. Потерпілих в результаті його дій немає", — відзначають в поліції.

Поліція з'ясовує всі обставини інциденту. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"У чоловіка вилучили два ножі, які відправили на проведення експертиз. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", — додали в правоохоронних органах.

Фото прес-служби Нацполіції


Нагадаємо, в одному зі столичних вузів житель Донецької області з ножем напав на Ганну Турчинову, дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова. Він був знешкоджений і затриманий. Пізніше сам Турчинов прокоментував цей інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко опублікував відео, на якому видно затримання чоловіка, який напав на Ганну Турчинову.