RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Авакова повідомили подробиці масової різанини у Львові

Прес-секретар Нацполиции Львова Катерина Рибій розповіла подробиці затримання в місті 16 осіб за підозрою в участі в масовій бійці із застосуванням холодної зброї.

Про це вона сказала в ефірі одного з українських телеканалів.

Рибій зазначила, що патрульні розшукували молодих людей, один з яких був у червоній футболці.

"Близько пів четвертої ранку біля нічного магазину на вулиці Олени Степанівни вони помітили двох підозрілих хлопців, які придбали воду. Вони вирішили все ж таки простежити за ними. Адже, це неподалік місця інциденту відбувалося. Хлопці підійшли до під'їзду, тоді патрульні запитали їх, чи відомо їм що на них поскаржилися сусіди. Мовляв, там галас у квартирі. Піднялись до квартири, там перебувало 16 осіб. Вони повідомили, що арендували квартиру на два дні аби відсвяткувати день народження дівчини. На здивування патрульних, вони побачили, що дівчина на милицях, поруч сидить хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Привезли свідків, які одразу впізнали підозрюваних. Нажаль, свідки не бачили, хто саме наносив ножові поранення, тому ніхто з присутніх в квартирі не хотів брати на себе провину… На балконі було знайдено ніж, кастет та телефон, можливо він належить потерпілому", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня журналісти опублікували відео масової сутички між радикально налаштованими активістами і поліцією через спроби знесення пам'ятника комуністичному письменнику Степану Тудору на площі Маланюка у Львові.