RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Рівним сталася шокуюча НП з тортурами підлітка: опубліковані фото

Стало відомо про жахливий випадок з 16-річним підлітком у Рівненській області, якого прив'язали до дерева і спробували спалити живцем.

Про подробиці інциденту повідомляє "Сьогодні".

Підлітка на ім'я Олександр прив'язали до дерева поблизу села Малинськ. На голову наділи поліетиленовий пакет, а в 10 метрах підпалили траву і кущі. Він міг згоріти заживо, якби дим не побачив лісник.

"Він був прив'язаний до дерева за ноги і руки. На голові — поліетиленовий пакет. Хлопець страшно ревів, не розумів, що відбувається. Найстрашніше, що вогонь наближався до підлітка. Якби встигли пізніше — міг згоріти заживо", - розповів врятувавший підлітка головний лісничий Березнівського району Олександр Галауз.

Як передає ЗМІ, слідство встановило, що над 16-річним могли знущатися двоє односельців — 39 та 34 років. Вони затримані поліцією, але родичі підозрюваних запевняють — у них алібі, а селяни не вірять, що чоловіки мучили дитину.

"Брат з другом в той день їздили за 150 км по справах. Його ні вдома, ні в селі не було. Ніяких конфліктів з сім'єю хлопця у нього не було", — підкреслила сестра підозрюваного Валентина Крент.

На думку поліції, конфлікт міг станеться через крадіжку деревини.

"Хлопець багато разів допомагав лісовій охороні, вказував, де йде незаконний зруб деревини. Саме через це і стався конфлікт", — говорить начальник слідчого відділу Березнівського райвідділу поліції Василь Дячук.

Як повідомляв "Апостроф", вчора стало відомо про жорстоке вбивство екс-депутата Миколаївської обласної ради від партії БПП Віктора Губанова.