RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ввічливі поліцейські: в Україні висміяли облаву на російських фанатів

У мережі висміяли інформацію про те, що поліція Франції приїхала з перевіркою до готелю, де на час футбольного чемпіонату Євро-2016 оселилися російські вболівальники, які, можливо, брали участь у сутичках між росіянами та англійцями в Марселі.

Про це пише відомий блогер Антон Ходза на своїй сторінці у Facebook.

"Я знав, що французики довго не витримають", — написав Ходза і розмістив скріншот новини зі своїм коментарем "Ввічливі поліцейські".

Скріншот з Facebook Антона Ходзи

"Незабаром відкриють пам'ятник", "Дикі люди ці ваші французи", "Сподіваюся, рашню упакували, як слід, і відправили бандероллю в їх За*ранск! Респект, французякi", "Візитку знайшли?", "Так, я не зрозумів, а де Стрєлков, русню ж ображають?", "При цьому вони кричали: Путін, врятуй, введи війська. Тут утискають росіян!", "...I ввічливо анексували їх прямо в готелі, потім ще раз і ще раз", "Варто було провести з ними переговори, дати особливий статус та з кількості вболівальників сформувати народну міліцію", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", заступник голови Державної думи, депутат від ЛДПР Ігор Лебедєв похвалив російських фанатів за бійку з англійськими уболівальниками після футбольного матчу Англія-Росія на Євро-2016.

УЄФА відкрила проти РФ дисциплінарну справу за масові заворушення в Марселі після футбольного матчу Англія-Росія.