RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилися фото і відео з місця спецоперації поліцейських у Маріуполі

У мережі з'явилися фотографії і відео з Маріуполя Донецької області, де поліція проводить спецоперацію, щоб знешкодити чоловіка, який забарикадувався в 5-поверховому житловому будинку та відстрілюється від правоохоронців.

Фотографії і відео опубліковані порталом 0629.com.ua

"Наразі на пр. Будівельників, біля "Застави", йде перестрілка. Чути дуже голосно в квартирах", "Стрілянина біля військової частини в центрі. Чути автоматні черги і звуки сирени поліції", - розповіли журналістам місцеві жителі.

У прес-службі обласного управління Національної поліції розповіли ЗМІ, що чоловік, який зачинився у квартирі, має в будинку арсенал різної зброї.

"Дільничний прийшов у квартиру перевірити наявність зареєстрованої у місцевого жителя рушниці Сайга, однак під час перевірки помітив у квартирі і вогнепальну зброю. Після отримання постанови суду на обшук поліцейські спробували увійти у квартиру, однак чоловік закрився і став погрожувати", - розповіла Наталія Шиман, керівник прес-служби обласного главку.

У квартирі озброєний чоловік був не один. З ним була дружина. Вона спробувала заспокоїти чоловіка і навіть викинула у вікно його пістолет ТТ. Однак він у відповідь кинув гранату.

Граната розірвалася в безпосередній близькості від співробітника спецпідрозділу "Сокіл". Він отримав численні поранення ніг.

Як повідомляв "Апостроф", 13 червня у мережі з'явилися фотографії з гучного затримання в Одесі кількох патрульних поліцейських, яких спіймали на отриманні хабара.