RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося відео бійки депутатів в облраді в Рівному

У п'ятницю, 17 червня, під час сесії облради у Рівному сталася бійка між депутатами через суперечки про те, хто буде керувати облрадою.

Про це повідомляє "ІРівне".

За даними ЗМІ, під час бійки в залі були присутні кілька депутатів з Києва: члени Радикальної партії Андрій Лозовий, Ігор Мосійчук, Дмитро Лінько, а також депутати Юрій Вознюк, Віталій Купрій та Володимир Парасюк.

Повідомляється, що вони приїхали підтримати члена Радикальної партії Володимира Ковальчука, якого суд поновив на посаді голови облради, що і стало причиною бійки.

Ковальчук зібрався провести сесію, однак частина депутатів не визнала його повноважень.

Його спробував стягнути з трибуни новий голова облради Олександр Корнійчук, якого встигли обрати місцеві депутати. Зав'язалася бійка, в ході якої депутати обливали один одного водою. До зали зайшли правоохоронці, депутати оголосили перерву.

Повідомляється, що в Олександра Корнійчука після бійки - синець під правим оком. Депутати прийшли до компромісу: засідання може провести заступник Корнійчука Олексій Бучинський.

Уточнюється, що Ковальчук намагався поставити на порядок денний питання про статус добровольців.

Як повідомляв "Апостроф", на початку березня жорстока бійка спалахнула між депутатами на сесії міської ради в місті Сміла Черкаської області.