RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Загибель дітей на Донбасі: бойовиків ДНР спіймали на перекручуванні фактів

У прес-центрі штабу АТО опроверли поширювану інтернет-ресурсами самопроголошеної ДНР інформацію про те, що в загибелі двох дітей в населеному пункті Комінтернове винні Збройні сили України (ЗСУ).

Зокрема така інформація була опублікована на сайті бойовиків "ДАН".

"На інтернет ресурсах так званої ДНР поширюється інформація про смерть двох дітей від ураження електричним струмом пошкодженої лінії електропередач, яка була зруйнована в результаті нібито обстрілу ЗС України селища Комінтернове Новоазовського району. Ця інформація не відповідає дійсності та є черговим "фейком" ворога", - зазначили на сторінці штабу АТО в Facebook.

Також підкреслюється, що підрозділи ЗСУ в районі Комінтернове бойові дії не вели і представник спільного центру контролю і координації на місце події не виїжджав.

"Трагедія сталася з вини місцевого керівництва, яке не вчасно ліквідувало обрив лінії електропередач", - заявили в штабі.

Як повідомляв "Апостроф", проросійські бойовики на окупованому Донбасі зганьбилися з новиною про нібито загибель відомої снайперши-найманки Веселини Черданцевої.