RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На Донбасі сталося резонансне побиття: Тука дав пояснення

У місті Сєвєродонецьку Луганської області ввечері 4 липня невідомі побили голову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114.

Повідомлення про те, що потерпілий лежить біля під'їзду власного будинку, надійшло до правоохоронних органів о 21:30, написала на своїй сторінці у Facebook речник поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Виїздом на місце події співробітниками слідчо-оперативної групи встановлено, що 04.07.2016 о 21:20 біля будинку двоє невідомих спричинили тілесні ушкодження голові окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114 гр. Б. 1976 р.н. (мешкає: пр. Гвардійський, 43). Потерпілого з діагнозом: ЗЧМТ, СГМ, рвано-забійні рани нижнього віка правого ока, руйнування правого очного яблука, чисельні підшкірні гематоми голови та правого передпліччя госпіталізовано до реанімаційного відділення ЦМЛ м. Сєвєродонецьк", - написала речник поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука дав своє пояснення побиттю голови виборчкому, яким є Євген Байрамов.

"Почалось... Байрамов - відомий на Луганщині піарщик Дунаєва-Бойка. Кілька разів казав воєнкому: "Знайдіть та відправте "боротись за мир" на передову!!!" Не знаю, хто саме поклав край діяльності Байрамова, але це - закономірний фінал безкарності дій ШлакоБлоку на Луганщині і дзвінок до правоохоронців: бездіяльність місцевого СБУ призводить до таких наслідків. Шановні Луганські сепари-шлакоблоківці! Ставайте в чергу з явками з повинною - ціліше будете", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в Конотопі в ніч на 22 червня скоєно замах на депутата Сумської обласної ради, лідера фракції ВО "Свобода" Сергія Демеху.