RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Український співак розповів про страшне вбивство своєї вчительки

Український музикант, екс-учасник гурту "Танок на Майдані Конго" Едуард Приступа, який виступає під псевдонімом Діля, розповів про жахливе вбивство свого репетитора з англійської, яка була задушена в орендованій квартирі в Оболонському районі Києва.

Про це Діля написав у своєму Facebook.

"Вчора якась гадюка вбила Світлану, прийшла до неї в будинок і задушила на смерть в Києві, на Оболоні! Світлана викладала англійську на дому. Я був з нею знайомий, брав приватні уроки... Вона була весела, з власним методом викладання, завжди усміхнена і приємна в спілкуванні. Новина прийшла сьогодні вранці, зателефонував слідчий. Мені сумно було вдень. Складно було на концерті, багато думок... Увечері був у слідчого, розповів, що знав... Але... Будьте уважні, складні часи... Перевіряйте, кому відкриваєте двері, з ким спілкуєтеся, що говорите... Будьте уважні... Убивця навіть нічого не взяв би... І це було серед білого дня... Отакот... А Свєти більше немає... Сумно", - пише музикант.

Прес-служба поліції Києва повідомила подробиці, а також опублікувала фото і відео з місця вбивства 40-річної викладачки англійської.

За даними поліції, тіло жінки в квартирі, яку вона знімала, виявив її сусід. Він помітив, що двері в її квартиру не закриті, і, зайшовши всередину, побачив на підлозі мертву сусідку.

За попередньою версією, жінку задушили за допомогою мотузки. Поліцейським вдалося встановити, що зловмисники намагалися знайти в квартирі цінні речі і гроші.

Як повідомляв "Апостроф", у середу, 6 липня, в Києві на Лісовому проспекті сталося жорстоке вбивство молодого чоловіка.