RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві п'яний влаштував зухвале ДТП: опубліковано фото

У Києві в Святошинському районі на вулиці Зодчих, 4 сталася ДТП за участю автомобіля "Лада" і "Ланос", в ході якого п'яний винуватець спробував зникнути.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Як розповіли свідки, водій "Ланоса" не впорався з керуванням на високій швидкості при переїзді через трамвайні колії: автомобіль почало носити по дорозі, після чого він врізався в зад автомобіля ВАЗ.

Від удару ВАЗ відлетів вперед і врізався в дерево. Автомобіль Daewoo Lanos після зіткнення з ВАЗом також врізався в дерево, продовжив рух, вилетів на дорогу, де і зупинився приблизно через 25 метрів.

В результаті ДТП постраждав водій ВАЗ - його з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували лікарі швидкої.

Водію "Ланоса" лікарі намагалися надати допомогу, але він відмовився. Його супутниця серйозно не постраждала. За словами свідків, водій і його дівчина були в стані алкогольного сп'яніння, що згодом на словах підтвердив і сам водій.

Свідки зазначили, що водій намагався втекти, його затримали і надягли наручники. Через деякий час намагалася втекти і його дівчина - її наздогнали поліцейські.

Як повідомляв "Апострфо", в центрі Харкова 10 липня відбулося ДТП за участю автомобіля патрульної поліції, в результаті якої загинули двоє людей і п'ятеро постраждали.