RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Людина Ахметова потрапила у скандал з образою на адресу українців

Генеральний директор металургійного комбінату "Азовсталь" Енвер Цкітишвілі в ефірі телеканалу "Сігма" допустив образливе висловлювання на адресу українців.

Відео зі словами Цкітишвілі опубліковано на YouTube.

"Вирішили спростувати якби стару хохляцьку традицію сьогодні покласти асфальт, завтра її розкопати, розкрити трубу, потім покласти асфальт, післязавтра розкопати і розкрити трубу", - сказав гендиректор "Азовсталі".

Цю заяву прокоментували українські користувачі мережі на сайті Цензор.НЕТ.

"Я так розумію, що у*бок мав на увазі, що кацапська традиція - це суцільні ніштяки, в тому числі якісні дороги?", "Повісити ублюдка", "Бажаю йому, щоб він став незабаром не директором", "А як зі старими кацапскими традиціями?", "Ще одне підтвердження, що поганих і хороших націй не буває. Ми знаємо, Саакашвілі - золота людина. І знаємо цього утирка, який викликає не більше симпатій, ніж тих грузинів, що торгували апельсинами на базарі", "Дурні і дороги - це не хохляцька традиція. Там просто в голові заміщення сталося, і свої не зовсім кращі традиції позначилися словом з негативним забарвленням", - коментують слова Цкітишвілі українські користувачі мережі.

Також на його фразу відреагували користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно стало відомо про образливий інцидент з учасником АТО на залізничному вокзалі Києва.