RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У ГПУ показали надзвичайну заначку "бурштинового" корупціонера: опубліковано фото

Генпрокуратура повідомила про затримання чоловіка, який попався на спробі підкупу слідчого ГПУ у справі про незаконний видобуток бурштину у Волинській області.

Про це у своєму Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, чоловік був затриманий на хабарі 30 тис. доларів, але при обшуку у нього виявили значно більшу суму готівкою.

"У злощасного пройдисвіта, який попався на спробі дати 30 тисяч хабара слідчому ГПУ за закриття справи і повернення 200 кг бурштину, вдома під час обшуку вилучено ще 200 тисяч доларів", - написав Луценко.

Він високо оцінив роботу слідчого Максима Вишнякова, який народився у Луганську, а потім служив в Криму, але після анексії продовжив службу на території, контрольованій офіційним Києвом.

"Примітна деталь – вільно говорить українською, бо вчителька була подругою Ліни Костенко. Досі пам'ятає, як Ліна Василівна виступала перед класом. Правильне зерно дає хороший колос", - написав Луценко.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішило затримання співробітниками Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції судді Жовтневого районного суду міста Дніпро.