RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Волонтери розсекретили російського командира на Донбасі: опубліковано фото

Українські волонтери з міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm в ході моніторингу соціальних мереж ідентифікували російського кадрового військового Романа Назарова, який командує в самопроголошеній ДНР групою бойовиків "Легіон".

Про це повідомляється на сайті InformNapalm.

Зазначається, що фіктивним командиром "Легіону" був поставлений Сергій Завдовєєв – так званий "депутат народної ради ДНР", який раніше був продавцем дитячих іграшок і побутової техніки в Макіївці.

Волонтери з'ясували що саме Назаров командував так званою групою Завдовеева в Логвиновому. Це підтверджується рядом фактів, зокрема, тим, що Завдовєєв не має військового досвіду. Крім цього, на відеозаписі про дії "Легіону" у Логвиновому Назаров — єдиний, чиє обличчя заретушоване.

Крім того, його у відео "понизили" до рядового, хоча на фото його дружини Назар носить погони старшого лейтенанта.

Також на фотографіях, зроблених після боїв у часи "Дебальцевської дуги", скрізь у центрі Назаров, а не Завдовєєв. Завдовеева взагалі немає на так званих "бойових фото", у нього в альбомі лише "офіційні фотографії". Тобто російським бойовикам краще фотографуватися зі своїм справжнім командиром, а не з "ширмою" яким є Завдовєєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери ідентифікували російського військовослужбовця-контрактника танкового батальйону 17-ї окремої мотострілкової бригади Максима Іванова, який воював проти сил АТО на Донбасі і був нагороджений за це медаллю "За відвагу".