RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Бойовики знову накрили позиції ЗСУ з "Градів" - штаб

Бойовики 22 лютого здійснили обстріл з реактивних пускових установок "Град-П" позицій українських військових у населеному пункті Водяне Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що таким чином російсько-окупаційні війська в черговий раз порушили Мінські домовленості і намагаються зробити все можливе, щоб зірвати процес відведення важкого озброєння від лінії розмежування.

"Кілька годин тому позиції українських військ у Водяному були обстріляні окупантами із застосуванням реактивних установок "Град-П”, 122-мм артилерії, 120-ти та 82-х міліметрових мінометів. Крім того, із 122-мм артилерії противник обстріляв наші позиції у Широкиному. Упродовж цих обстрілів російсько-окупаційні війська випустили щонайменше три реактивні снаряди з реактивних установок "Град-П”, сім снарядів калібру 122 мм та три десятка мін різного калібру", - заявили в штабі.

Як повідомляв "Апостроф", за минулу добу на окупованому Донбасі було поранено одного українського військового і зафіксовано 59 обстрілів з БМП, мінометів і іншого озброєння.

10 лютого бойовики обстріляли Красногорівку з реактивних систем "Град", танків, гаубиць і мінометів.