RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Поліція знайшла зниклих безвісти АТОшників

Знайдені зниклі раніше на Донбасі колишній боєць АТО з позивним "Бульдозер", його син і ще один боєць з позивним "Одеса".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальник відділу комунікації ГУНП в Луганській області Тетяна Погукай.

"Співробітники ГУНП в Луганській області спільно з співробітниками відділу Сєвєродонецької поліції при проведенні оперативно - розшукових заходів встановили місцезнаходження трьох чоловіків (51 рік, 31-рік і 23 роки), чий автомобіль "Ford Transit Connect" білого кольору у відкритому стані був знайдений вночі 11 березня на узбіччі об'їзної дороги між селищами Боброве та Борівське міста Сєвєродонецька", - написала вона.

На даний час чоловіки знаходяться за місцем проживання в місті Житомирі. За час відсутності жертвою злочину вони не стали.

Як повідомляв "Апостроф", зниклі їхали з міста Щастя, куди приїжджали на святкування Дня українського добровольця. На місце, де був знайдений їх автомобіль, виїжджали кінологи і собаки привели правоохоронців до річки, де сліди губилися. У поліції припускали, що зниклі могли потрапити в полон ДРГ бойовиків, бо раніше в цьому районі вже був захоплений військовослужбовець ЗСУ.