RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Пожежа на ринку "Північний" в Одесі: з'явилися дані про постраждалих

Внаслідок тривалого перебування на задимленій території ринку "Північний" в Одесі, де вчора, 22 квітня, сталася пожежа, сім поліцейських отримали отруєння слідами горіння синтетичних матеріалів і побутової хімії. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Одеської області.

Їм надано медичну допомогу.

"На даний час правоохоронці продовжують нести службу на місці події. Створена група з числа працівників Суворовського ВП, які забезпечують публічний порядок на ринку та не допускають проявів мародерства", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомили в поліції, вже встановлено, вогонь охопив територію загальною площею близько 700 квадратних метрів, знищивши та пошкодивши 149 торгівельних об’єктів. Перевіряється інформація щодо ймовірності пожежі внаслідок займання електропроводки в одному з павільйонів.

Сума завданого матеріального збитку встановлюється. Жертв немає.

Матеріали за даним фактом зареєстровані у встановленому законом порядку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора, 22 квітня, було опубліковано фото і відео масштабної пожежі на ринку "Північний" в Одесі.