RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Дніпром розстріляли бізнесмена з охоронцем: опубліковано відео з місця вбивства

Сьогодні вночі в селі Червоногригорівка Дніпропетровської області невідомі вбили охоронця, бізнесмена і поранили його дружину. В області ввели план "Сирена", але він досі не приніс результатів.

Про це повідомляється у сюжеті ТСН, опублікованому на YouTube.

Першим убили 45-річного охоронця водної станції, якого викликав на допомогу власник кафе близько 03:00. На місці, де спрацювала сигналізація, зловмисники влаштували засідку. Потім злочинці розправилися з 70-річним бізнесменом Миколою Бондаренком.

Після вбивства нападники забрали автомобіль бізнесмена і поїхали до його дому. Дружина підприємця прокинулася від стуку у ворота, а коли виглянула на вулицю – отримала кулю, яка, за словами медиків, пройшла в трьох сантиметрах від серця. Лікарі заявляють, що стан жінки важкий.

Підкреслюється, що злочинці не намагалися пограбувати кафе або будинок бізнесмена. Односельчани та родичі покійного заявляють, що це могло бути замовним вбивством, оскільки раніше Микола Бондаренко був депутатом сільської та районної рад. Співробітники поліції кажуть, що розглядають всі можливі версії.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві вбили колишнього главу ДП "УкрСпирт" Віктора Панкова.