RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Дніпрі стався інцидент з нападом бійцівської собаки на поліцейських: опубліковані фото

Співробітники правоохоронних органів в Дніпрі в середу, 28 червня, затримали чоловіка, який нацьковував свого пса на перехожих.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Патрульна поліція України.

"Про те, що на вулиці Вознесенській людина нацьковує свою собаку на перехожих, спецлінії 102 повідомили вдень, 28 червня. Заявники зазначили: "Громадянин на зауваження не реагує, погрожує і висловлюється нецензурною лексикою", - йдеться в повідомленні.

Так, на місці події патрульні виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Поруч з ним знаходився пес бійцівської породи.

Згідно з повідомленням, інспектори поспілкувалися з сусідами чоловіка, ті скаржилися: "Він постійно залякує їх агресивним собакою, вигулює тварину без повідка і намордника".

На зауваження патрульних власник тварини не реагував, погрожуючи спустити на них пса. Інспектори намагалися затримати чоловіка, але той почав тікати, а псу наказав кинутися на поліцейських. У результаті пес вкусив одного з інспекторів за руку. При повторній спробі затримати чоловіка, собака атакував і покусав іншого патрульного, відзначили в поліції.

Згодом, на місце прибули працівники служби вилову собак, які допомогли спіймати агресивного пса і ізолювали його. Господаря тварини правоохоронці затримали і доставили у відділення поліції. У даний час справою займаються слідчі.

Уточнюється, що обидва патрульних звернулися в лікарню, де їм надали необхідну медичну допомогу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Одеси невідомі напали на місцеву активістку, журналіста Світлану Подпалу.