RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Миколаєві поліція влаштувала погоню за п'яним водієм: опубліковано фото

У Миколаєві патрульні поліцейські після автомобільної погоні затримали п'яного водія, який демонстративно вживав алкоголь за кермом транспортного засобу.

Про це зраджує прес-служба Патрульної поліції України.

"У ніч на 29 червня патрульні помітили автомобіль Audi, який стояв прямо посеред пішохідного переходу. З авто голосно звучала музика, а поруч лежали порожні пляшки з-під алкоголю. На очах у патрульних з авто викинули ще одну пляшку з-під спиртного та автомобіль стрімко рушив з місця", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці почали погоню за порушником, водій на вимогу зупинитися не реагував. Автомобіль Audi вдалося зупинити на вулиці Генерала Свиридова, однак водій вискочив з машини і спробував втекти, проте його було затримано.

Від огляду на алкоголь чоловік відмовився, також, як і показати документи для перевірки, тому його було доправлено у відділ поліції.

Встановивши особу водія, правоохоронці склали на нього адмінматеріали за керування в стані алкогольного сп'яніння, не пред'явлення для перевірки посвідчення водія та злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця.

Нагадаємо, в ніч на 10 червня у Голосіївському районі Києва поліція після погоні затримала п'яних зловмисників на "Фольксвагені".