RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

У Росії високопоставленого силовика знайшли мертвим: всі подробиці

Заступника голови управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) по Дагестану Нарімана Яралієва знайшли мертвим у власному кабінеті.

Про це повідомляє сайт Федеральної лезгинської національно-культурної автономії (ФЛНКА) з посиланням на близького родича чиновника.

Відзначається, що, за попередніми даними, він наклав на себе руки в службовому кабінеті в ніч на 2 липня. Чоловікові було 48 років.

Чиновник був знайдений мертвим зі слідами численних побоїв і наскрізним пораненням голови в області скроні (імовірно, постріл був зроблений з пістолета).

Родич покійного зазначив, що дуже багато питань викликають не тільки самі обставини смерті високопосадовця, а й абсолютне мовчання засобів масової інформації.

Уточнюється, що в даний час родичі не можуть домогтися ніякої конкретної інформації і остаточних висновків про причини смерті Яралієва. Про сам факт смерті близької людини вони дізналися від третіх осіб, а похорон відбувся вже ввечері 2 липня.

Як повідомляє "РИА Новости", Яралієв, імовірно, наклав на себе руки.

Так, факт виявлення тіла Яралієва підтвердив представник регіонального УФСІН. За його словами, за даним фактом проводиться службова перевірка.

Джерело агентства в місцевих правоохоронних органах заявило, що не виявлено жодних слідів, які свідчили про насильницький характер смерті чиновника.

За даними представника УФСІН, Яралієв був помічником начальника управління з мобілізаційної підготовки та цивільної оборони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сирії загинув черговий російський офіцер.